Info primarie
  Localizare
  Conducere
  Organigrama
  Regulamente interne
  Servicii oferite
  Date de contact
  Orar audienţe
  Program de funcţionare

Consiliul Local
  Componenţa C.L.
  Atribuţiile C.L.
  Hotărârile C.L.
  Procele verbale ale şedinţelor
  Regulamentul C.L.

Documente publice
  Informaţii de interes public
  Comunicate de presă
  Declaraţii de avere şi interese
  Strategii
  Bugetul
  Publicatii casatorii
  Anunțuri de interes public

» Denegare de responsabilitate

Date generale 

In aceasta pagina gasiti informatii despre conditiile de utilizare a site-ului www.primariamoravita.ro denumit in continuare SITE.

 

Aceste conditii se aplica orcarei persoane (numita in continuare VIZITATOR) care viziteaza/acceseaza acest site, fie ca este un vizitator anonim sau un utilizator inregistrat.

 

Neacceptarea acestor conditii de utilizare obliga vizitatorul sa inceteze vizitarea site-ului si a servicilor oferite de acesta. Prin servicii se inteleg toate serviciile informationale (articole, newslettere, forum etc.) cat si alte servicii care pot fi gasite pe site. Acesarea site-ului implica asadar acceptarea tuturor termenilor si conditiilor prevazute in aceasta pagina. 

Drepturi de autor si proprietate intelectuala

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Primaria Moravita, de partenerii sai sau de furnizorii continutului. Continutul acestui site este doar in scopul informarii si nu va fi folosit in alte scopuri. Este interzis orice alt mod de utilizare, incluzand reproducerea partiala sau integrala, modificarea, transmiterea, distribuirea, republicarea, afisarea sau expunerea  fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu Primaria Moravita. 

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Primariei Moravita. Nimic din prezentul site nu poate fi interpretat ca si acordarea unor drepturi de proprietate. Compilarea (insemnand colectarea, aranjarea si asamblarea) continutului acestui site este proprietatea exclusiva a Primariei Moravita si este protejata prin legile drepturilor de autor.  

Primaria Moravita isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Primaria Moravita sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. 

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

Limitarea raspunderii

Informatiile/datele cuprinse in aceste pagini de internet ale site-ului Primariei Moravita au fost adaugate in scop informativ. Primaria Moravita nu asigura garantii cu privire la acuratetea sau deplinatatea oricaror informatii continute de acest site. Informatiile cuprinse de acest website pot fi modificate de catre Primaria Moravita in orice moment si pot fi ajustate in conformitate cu conditiile pe care Primaria Moravita le considera relevante. 

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de Primaria Moravita, de catre terti sau vizitatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa adinaoliviaborza@yahoo.com

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale vizitatorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. Primaria Moravita isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor. 

Raspunderea pentru alte legaturi externe

Orice legaturi catre alte site-uri web au fost furnizate pentru ajutorul dvs. Site-urile pe care sunteti sau puteti fi transferati/redirectionati nu sunt controlate de Primaria Moravita, care nu poate fi tinut raspunzator si nu isi asuma nicio raspundere pentru informatiile continute pe acele site-uri. Furnizarea unor link-uri (legaturi) nu constituie o aprobare sau consimtamant pentru acel site sau pentru orice produse sau servicii continute de acel site si nu va fi interpretat ca atare. 

Primaria Moravita nu-si asuma nici o responsabilitate pentru continutul, politicile de confidentialitate sau alte practici ale site-urilor aflate in posesia tertilor. Sunteti incurajat sa cititi termenii si alte politici ale acestor site-uri. Prin utilizarea serviciului, sunteti de acord ca Primaria Moravita nu va fi raspunzatoare sub nici o forma de utilizarea de catre dumneavoastra a oricarui site aflat in proprietatea unui tert.

Disponibilitatea serviciului

Primaria Moravita isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. 

Primaria Moravita doreste sa limiteze, in masura in care este posibil, inconvenientele cauzate de erori tehnice. Cu toate acestea, Primaria Moravita nu poate garanta ca serviciul sau nu va fi intrerupt sau afectat in alt mod de astfel de probleme. Primaria Moravita nu isi asuma nici o responsabilitate pentru problemele care ar putea rezulta din utilizarea acestui site sau a oricaror site-uri externe catre care are linkuri. 

Primaria Moravita nu este raspunzator fata de vizitatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului. 

Primaria Moravita poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

 


Romana  Sarba  Maghiara  Italiana  Franceza  Engleza 
PRIMAR
Ion Fistea
0256-397251

   
VICE PRIMAR
 Brăzdău
Remus Răzvan
0256-397251

ADMINISTRATOR PUBLIC
Beltechi Floriana
0256-397251
_______________________
SECRETAR
 Borza Adina
0256-397251
Adresa:
Judeţul Timiş, 307280 Moravita, strada Principală, nr. 261
Telefon:
0256-397251
FAX:
0256-397251
E-mail:
primaria@primariamoravita.ro
prmrmoravita@yahoo.comPentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi linkul www.fonduri-ue.ro

  Fundatia Romano- Germana Timisoara
  Primaria Denta
  Primaria Jamu Mare
  Primaria Voiteg
  Primaria Banloc
  Oficiul Registrului Comertului Timisoara
  Fundatia Centrul de Afaceri si Meserii Eurotraining
  Primaria Lenauheim
  Primaria Biled
  Primaria Comlosu Mare
  Primaria Giarmata

COMUNA NOASTRA
Comuna Moraviţa este aşezată in partea de sud a judeţului Timiş, la 70 de km de municipiul Timişoara, 20 km de oraşul Deta si 17 km de Republica Serbia
Prezentare
Istoric
Populaţia
Învăţamânt
Informaţii economice
Evenimente culturale


Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României